Raak maar niet gehecht aan de personages in 'The Suicide Squad'

Raak maar niet gehecht aan de personages in 'The Suicide Squad'

De meeste The Suicide Squad-personages gaan dood.

Regisseur James Gunn kreeg de vraag voorgelegd hoeveel personages dood zullen gaan in zijn The Suicide Squad. Daar had hij een pijnlijk antwoord op: "bijna allemaal".

Vorige maand nog stelde Gunn dat het "wel heel optimistisch was" toen de site Screen Rant speculeerde dat 7 personages dood zouden gaan in de film. Hij impliceerde toen al dat er meer slachtoffers zouden vallen. En nu maakt hij duidelijk dat we ons aan geen van de personages moeten hechten.

Heel veel slachtoffers
The Suicide Squad volgt voor een deel het oorspronkelijke Task Force X, met Harley Quinn, Rick Flag en Captain Boomerang. ook worden ze weer aangevoerd door Amanda Waller. Nieuwkomers zijn onder meer Peacemaker, Bloodsport, Savant en King Shark.

Maar we moeten ons niet hechten aan de personages. Dat vertelde de regisseur tijdens een sessie met fans op zijn Instagram-account. Vreemd is dat niet: de personages nemen het op tegen een gigantische Kaiju genaamd Starro.

Dat doen ze in The Suicide Squad op de eilandnatie Corto Maltese, die helemaal propvol vijanden zit, die het allemaal voorzien hebben op de crew.

NieuwsFilm

meest populair