Nieuwe 'Scream' wordt geen reboot, remake of vervolg

Nieuwe 'Scream' wordt geen reboot, remake of vervolg

De franchise Scream begint weer helemaal opnieuw.

Actrice Courteney Cox geeft wat inzicht in Scream 5. Het lijkt erop dat het nieuwe deel van de franchise leent uit het speelboek van de Halloween-franchise.

De aankomende nieuwe slasher zal de franchise namelijk opnieuw starten, precies zoals dat met Halloween in 2018 ook gebeurde. Die film negeerde alle vervolgen die na het origineel uitkwamen en deed het helemaal anders.

Nieuwe Scream-franchise
"Dit is de vijfde", begon Cox een interview. "Maar het is geen Scream 5. Dit is Scream. De regisseurs zijn ongelofelijk. Ze maken er een nieuwe franchise van. Het is hip, het is eng."

"Het is gewoon het nieuwe Scream. Het is geen reboot, het is geen remake, maar een gloednieuwe lancering. En ik denk dat het echt fantastisch wordt."

De nieuwe film heeft een scenario van James Vanderbilt en Guy Busick en moet meer nadruk op horror leggen dan eerdere films. De nieuwe film volgt een jonge vrouw die terugkeert naar haar thuisstadje, waar ze gruwelijke moordzaken ontdekt die verbonden zijn aan een gemaskerde seriemoordenaar. Veel oorspronkelijke castleden keren terug.

NieuwsFilm

meest populair