Zit Captain America in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Zit Captain America in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Anthony Mackie wil daar wel over vertellen.

Dit artikel bevat SPOILERS.

De serie The Falcon and the Winter Soldier introduceerde niet alleen de nieuwe Captain America (Anthony Mackie), maar had ook een kleine tie-in met Black Panther. De Dora Milaje had namelijk een rol en we zagen een flashback naar Wakanda.

Nu Sam Wilson de nieuwe Captain America is en een pak draagt dat in Wakanda ontworpen is, lijkt het niet onlogisch dat hij zijn weg terug naar de Afrikaanse natie vindt in Black Panther: Wakanda Forever. Hoe kijkt Mackie daar zelf naar?

Alles kan
Hoewel nog niets bevestigd is, lijkt alles mogelijk te zijn. Anthony Mackie ziet een verschijning in Black Panther: Wakanda Forever duidelijk wel zitten.

Hij sprak met ET en vertelde: "Ik heb een Wakanda-visum, dus ik kan zo vaak als ik wil langzaam in Wakanda. Ik heb een paspoort en een visum voor Wakanda, ik ben gevaccineerd en dus kan ik naar Wakanda gaan."

Gezien 't feit dat het Marvel Cinematic Universe tegenwoordig meer mini-crossovers dan ooit heeft, lijkt het niet vreemd dat Sam Wilson zijn opwachting maakt in Black Panther: Wakanda Forever, met name omdat zijn Captain America-kostuum precies daar vandaan komt.

NieuwsFilm

meest populair