Deze scène moest uit 'Spiral' (Saw 9) worden geknipt omdat hij te gruwelijk was

Deze scène moest uit 'Spiral' (Saw 9) worden geknipt omdat hij te gruwelijk was

Er is dus blijkbaar tóch een grens...

Je zou denken dat niets meer te gek is in de Saw-franchise. Echter moesten de makers van het aankomende negende deel Spiral een misselijkmakende moord weglaten, omdat deze gewoon echt niet kon.

Regisseur Darren Lynn Bousman onthulde een gruwelijke deathtrap-scène die volledig is gesneuveld op de montagetafel, een week voordat de film af moest zijn.

In gesprek met de BOO CHEW podcast legde Bousman de moeilijke beslissing uit om deze specifieke scène te schrappen en zo de ​​R-rating te behouden.

"Er waren verschillende dodelijke vallen die in een vroeg productiestadium zijn besproken en geschrapt, maar één scène is daadwerkelijk opgenomen en bewerkt. Daarin wordt het gezicht van een man volledig... Tja, zijn hele gezicht laat los. Het heeft heel wat bloed, ingewanden en botten gekost".

Jammer, maar helaas
Hoewel het net zo gruwelijk klinkt als andere schockerende moorden, was de MPAA onverbiddelijk en veeleisender dan bij eerdere inzendingen.

Waarschijnlijk omdat ze verwachten dat een cast met namen als Chris Rock en Samuel L. Jackson meer aandacht zal krijgen van het reguliere bioscooppubliek.

Volgens Bousman zou de scène aan één hoofdpersonage het leven hebben gekost die de gebeurtenissen in de film nu dus overleeft.

NieuwsFilm

meest populair