Celebrity

Alyssa Milano in een zeer pikant en sensueel jurkje #TBT

Ach ja... die goede oude tijden...

door FilmTotaal om 10:26 in Celebrity
Who's the boss? Alyssa Milano uiteraard. Deze Amerikaanse actrice en megaster voelt zich duidelijk een beetje nostalgisch gezien de foto die zij vandaag deelde op Instagram.

#TBT staat voor 'ThrowBack Thursday'. Deze hashtag gebruiken mensen als ze foto's van zichzelf uit het verleden plaatsen en terugblikken naar die tijd in hun leven.

Het is voor Alyssa duidelijk een luchtige manier om selfies en postings met een meer serieuze boodschap af te wisselen met kiekjes uit de oude doos. En... iedereen vindt de 'oude doos' van Alyssa uiteraard geweldig!

Carrière Alyssa Milano
De doorbraak van Alyssa Milano kwam al op zeer jonge leeftijd met haar rol van Samantha Micelli in de wereldberoemde TV-serie Who's the Boss.

Maar ook als dochter van spierbundel Arnold Schwarzenegger in Commando maakte ze indruk. In de jaren daarna speelde ze in vooral veel TV-series en af en toe een film.

Leuk weetje. Wist je dat Alyssa enorm veel succes heeft gehad als zangeres in Japan? Toen daar de film Commando uitkwam in 1985 werd ze een heus tieneridool.

In 1989 nam ze de albums Alyssa en Look in My Heart op. Dat werden echte kaskrakers in Japan, maar het succes in de muziek bereikte nooit Amerika of Europa.


#MeToo
Milano is ook een fervent strijdster voor de rechten van vrouwen. Ze werd op haar 26ste door een bekende Hollywoodbaas gedrogeerd en misbruikt. Ze viel dan ook haar ex-collega Rose McGowan bij door de #MeToo-hashtag viraal te laten gaan.

Ook op social media doet Alyssa het bijzonder goed met maar liefst 3 miljoen volgers op haar Instagram-account. Ze deelt daar bijna dagelijks foto's en video's over haar leven en activisme voor vrouwenrechten.


Wil je de uitdagende #TBT foto van Alyssa Milano bekijken? Surf dan even naar haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair