Algemeen

Dave Bautista maakt zich druk voor opnames 'Knives Out 2'

Naast zoveel grote namen wil de spierbundel goed presteren.

door Wouter Drummen om 17:17 in Algemeen
Rian Johnson wist hoge ogen te gooien met Knives Out. De film, waar héél wat grote namen in meespelen, was een groot succes. Niet zo heel gek dus dat er een sequel aankomt.

Ook hiervoor weet Johnson opnieuw een indrukwekkende cast voor samen te stellen. Naast hoofdrolspeler Daniel Craig, Edward Norton en Janelle Monáe zal ook WandaVision-actrice Kathryn Hahn in de film te zien zijn. Dave Bautista zal eveneens in de film te zien zijn, maar is wel ietwat gespannen.

Druk
Zo zegt Bautista dat hij het ergens wel 'angstaanjagend' vindt om te zien hoeveel grote namen de regisseur wist te strikken. Daardoor ligt de lat hoog: ''Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel ietwat zenuwachtig ben. Ik heb het gevoel dat de mensen veel van me verwachten en ik wil de fans niet teleurstellen''.

Bautista brak natuurlijk door als worstelaar maar wilde zich daarna gaan focussen op acteren. Ondanks het feit dat hij al in grote films en blockbusters heeft gespeeld (denk bijvoorbeeld maar aan Spectre, Blade Runner 2049 en diverse Marvel-films, waarin hij te zien is als Drax) ziet hij zichzelf toch nog als een nieuwkomer.

''Ik wil ook mijn mannetje kunnen staan, maar ik draai nog niet zo heel lang mee, dus ik leer nog steeds bij. Daardoor ben ik wel wat geïntimideerd omdat ik met zoveel succesvolle, ervaren en bekroonde acteurs samenwerk...''

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Lijkt me dat het wel goed komt. Sowpieso goed gespeeld in Blade Runner 2047.

Maar ja, was kleine rol, maar heb wel vertrouwen dat hij goed zal doen, hij wilt het zelf ook graag

NieuwsFilm

meest populair