Celebrity

Robert De Niro raakt lelijk gewond; nieuwe film Martin Scorsese nu in gevaar?

De 77-jarige acteur heeft een beenblessure opgelopen.

door FilmTotaal om 15:21 in Celebrity
Robert De Niro heeft deze week een blessure opgelopen tijdens het draaien van Killers of the Flower Moon, de nieuwe film van zijn goede vriend Martin Scorsese. Dat meldt de Amerikaanse roddelsite TMZ.

Het management van Robert De Niro heeft bevestigd dat de 77-jarige acteur donderdag gewond is geraakt aan zijn been in de Amerikaanse staat Oklahoma, waar de opnames van Killer of the Flower Moon momenteel plaatsvinden.

Hoewel in eerste instantie door de media werd beweerd dat De Niro geblesseerd zou zijn geraakt op de filmset, is inmiddels duidelijk geworden dat het voorval zich daarbuiten heeft voorgedaan. Maar de exacte details zijn verder niet bekend.

Ook ging het verhaal rond dat De Niro donderdagmiddag zou zijn teruggevlogen naar New York om zich daar te laten behandelen door een dokter. Maar volgens een woordvoerder stond die reis altijd al op de planning.

"Het was al de planning dat hij de komende twee weken in New York zou zijn", aldus zijn woordvoerder, die ook kan vertellen dat de opnames verder niet in gevaar komen. "Zijn beenblessure heeft geen gevolgen voor het productieschema".

Naar verluidt was De Niro sowieso voorlopig klaar met het draaien van zijn scènes. Hij hoeft pas later weer aan de bak.

NieuwsFilm

meest populair