Celebrity

Mafketel doet inbraakpoging bij villa Ben Affleck terwijl de paparazzi toekijken

Toch wist de verdachte gewoon te ontsnappen op zijn fietsje.

door FilmTotaal om 15:40 in Celebrity
De paparazzi kunnen een celebrity's vriend en vijand zijn. Maar Ben Affleck zal toch wel blij zijn met de fotografen die dinsdag bij zijn miljoenen villa in Los Angeles op de wacht stonden. Ze zagen namelijk hoe een man probeerde in te breken bij Affleck en schakelden de politie in.

Inbreken op klaar daglicht is al niet zo slim, zeker niet als er paparazzi rondom een woning staan. Toch greep een nog niet ge√Įdentificeerde man dinsdagochtend zijn kans bij de villa van Ben Affleck onder exact die omstandigheden.

De aanwezige paparazzi zagen namelijk hoe de man, die zich voor de gelegenheid had verkleed als beveiliger, over de poort sprong en vervolgens een poging deed om de villa van Affleck binnen te komen. Een kansloze poging, zo bleek.

De man wist echter rustig op zijn fietsje te ontvluchten voordat de politie ter plaatse arriveerde. Gelukkig hebben de oplettende paparazzi foto's van hem weten te maken, dus het is te hopen dat hij snel in de boeien kan worden geslagen.

De paparazzi stonden overigens bij de woning van Affleck omdat zij hoopten hem samen met Jennifer Lopez, een van zijn exen met wie hij momenteel - zo lijkt het althans - weer actief aan het daten is, op de gevoelige plaat vast te kunnen leggen. Affleck zelf was op het moment van het incident dus niet thuis.

NieuwsFilm

meest populair