Hoopte je op een vervolg op 'Birds Of Prey'? Dan hebben we slecht nieuws

Hoopte je op een vervolg op 'Birds Of Prey'? Dan hebben we slecht nieuws

Margot Robbie denkt niet dat Birds Of Prey een vervolg krijgt.

Het duurde even voordat Warner Bros. en DC Films wisten wat ze nou aan moesten met Margot Robbie's Harley Quinn. Er werden na haar debuut in Suicide Squad in 2016 meerdere films aangekondigd, maar vorig jaar pas kregen we echt een nieuwe film.

Dat werd Birds Of Prey van regisseur Cathy Yan. Een prima film die aan de box office behoorlijk teleurstelde. Die strandde namelijk al bij 200 miljoen dollar, De lage opening had ook te maken met het feit dat de wereld toen al te maken had met het coronavirus.

Birds Of Prey-vervolg
Hoewel de box office tegenviel, hopen fans van Margot Robbie nog altijd op een vervolg. Maar ze gaf tijdens een interview aan dat de kans daarop uiterst klein is.

"Ik weet niet of er snel een vervolg aan zit te komen. Op dit moment denk ik van niet. Maar nee, er is voor zover ik op dit punt weet geen vervolg in de maak", vertelde Robbie.

Birds Of Prey pikt de draad op nadat de Joker het uit heeft gemaakt met de Joker. Samen met de superhelden Black Canary, Huntress en Renee Montoya gaat Harley Quinn aan de slag om een jong meisje te redden van een kwaadaardige misdadiger.

NieuwsFilm

meest populair