Algemeen

Hoopte je op een vervolg op 'Birds Of Prey'? Dan hebben we slecht nieuws

Margot Robbie denkt niet dat Birds Of Prey een vervolg krijgt.

door Jim Pedd om 10:27 in Algemeen
Het duurde even voordat Warner Bros. en DC Films wisten wat ze nou aan moesten met Margot Robbie's Harley Quinn. Er werden na haar debuut in Suicide Squad in 2016 meerdere films aangekondigd, maar vorig jaar pas kregen we echt een nieuwe film.

Dat werd Birds Of Prey van regisseur Cathy Yan. Een prima film die aan de box office behoorlijk teleurstelde. Die strandde namelijk al bij 200 miljoen dollar, De lage opening had ook te maken met het feit dat de wereld toen al te maken had met het coronavirus.

Birds Of Prey-vervolg
Hoewel de box office tegenviel, hopen fans van Margot Robbie nog altijd op een vervolg. Maar ze gaf tijdens een interview aan dat de kans daarop uiterst klein is.

"Ik weet niet of er snel een vervolg aan zit te komen. Op dit moment denk ik van niet. Maar nee, er is voor zover ik op dit punt weet geen vervolg in de maak", vertelde Robbie.

Birds Of Prey pikt de draad op nadat de Joker het uit heeft gemaakt met de Joker. Samen met de superhelden Black Canary, Huntress en Renee Montoya gaat Harley Quinn aan de slag om een jong meisje te redden van een kwaadaardige misdadiger.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

nadat de Joker het uit heeft gemaakt met de Joker? ;P

Robbepost

Avatar

Fijn dat het bij 1 film blijft!

Speedster

Avatar

Top! Wat een bagger film was dat. Vind Margot wel goed als HQ tho. Gebruik haar nu aub in een R-rated film zoals Joker aub Smiley face

GreenHornet

Avatar

Origin verhaal van Harley maar dan in een ander universum. Margot mag best terug Komen. Misschien iets voor Joker 2.

SunChaser

Avatar

Het floppen heeft geen moer te maken met corona. De film heeft normaal gedraaid en was al een flop

rainking

Avatar

Mooi, want dit was geen Birds Of Prey film.

Vleeshaak

Avatar

Ok, de Joker is natuurlijk compleet gestoord. Maar dat hij het met zichzelf uitmaakt is zelfs voor hem vreemd.

Master Of Films

Avatar

Zeer blij dat het geflopt is. Zeer terecht dat er geen sequel komt.
In deze film kwamen enkele van mijn favoriete DC vrouwen voor.
Cassandra Cain, Huntress & Harley Quinn. Maar deze film ging niet om entertainment, maar om de zoveelste virtue signalling boodschap over te brengen.

rainking "want dit was geen Birds Of Prey film."
Precies. Op zich is het niet erg als filmmakers enigszins afwijken van het bronmateriaal. Eigenlijk doet de MCU dat ook wel. Maar ze laten zover mogelijk wel de kern van het karakter intact.
Birds Of Prey is duidelijk geen Birds Of Prey film, maar een film over female empowerment, zogenaamde moderne feminisme. Wat het overigens niet kan zijn, aangezien ze het andere geslacht naar beneden haalt ipv gelijkheid. Ironisch hadden ze Cassandra Cain met female empowerment juist kunnen gebruiken. Het betekent wel dat HQ en de BoP dames in vergelijking tot Cain wel zwakke dames zijn geworden. Het is immers een trend in Hollywoke om geen zwakke vrouwen te laten zien.

Cassandra is a bad ass fighter. Een van de beste in DC, maar in deze BoP film is ze een twaalfjarige kruimeldief!!! Mijn vermoeden. Margot zat diep in de productie van deze HQ film, maar Cassandra mocht haar niet outshinen als het gaat om female empowerment. Oh ja, ze vergaten ook Barbara Gordon als Oracle. Ook zij staat voor female empowerment, maar als roodharige vrouw valt ze meer op voor de mannelijke blik, en dat kan niet hé in een moderne feministische film.

P.s. Neem Xena: The Warrior Princess als een goed voorbeeld mbt female empowerment & feminise. Zo hoor je dat te doen.

Pronk47

Avatar

Mooi, was een zonde van het kijken.

baron nostalgia

Avatar

Wat nu slecht nieuws dit is fantastisch nieuws!!!

Gigan72

Avatar

Deze film is een berg poep.

Maac

Avatar

Ik heb Birds of Prey natuurlijk niet gezien, maar het had zeker gekund. Als ik bijvoorbeeld geen zelfrespect zou hebben was dit absoluut een optie geweest.

Sunspot

Avatar

Shitfilm

Beyonder

Avatar

Margot Robbie is prettig om naar te kijken maar die film was niet veel aan.

NieuwsFilm

meest populair