Algemeen

'The Suicide Squad'-regisseur krijgt elke dag doodsbedreigingen over de film

Nog maar drie maanden tot de release van The Suicide Squad en sommige fans zijn nu al doorgedraaid.

door Jim Pedd om 10:55 in Algemeen
The Suicide Squad van regisseur James Gunn komt pas over drie maanden uit in de bioscoop, en nu al draaien sommige fans helemaal door. Zo erg dat ze regisseur James Gunn met de dood bedreigen.

Gunn maakte al vrij vroeg in de promotiecampagne van de film bekend dat we ons vooral niet te veel moeten hechten aan de verschillende personages. Hij zei dat vrijwel alle helden dood zullen gaan. Dat valt slecht bij sommige mensen.

Heel veel doodsbedreigingen
James Gunn deelde op Twitter een verhaal over de doodsbedreigingen die hij krijgt naar aanleiding van de film. Elke dag weer ontvangt hij privéberichten van mensen die niet willen dat hun favoriete Task Force X-lid om het leven komt.

Gelukkig trekt de regisseur zich er niets van aan. "Als je kijkt naar de reacties onder dit draadje, zie je dat er ongeveer 50 tot 75 positieve reacties zijn tegenover 1 negatieve. Te veel kunstenaars laten zich meeslepen door de negatieve reacties en raken ongevoelig voor de positieve reacties."In The Suicide Squad volgen we een groot ensemble, dat het opneemt tegen een gigantische Kaiju genaamd Starro. Gezien het gigantische aantal Task Force X-leden dat het tegen hem opneemt, moeten er wel veel gaan sneuvelen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Trieste mensen

GreenHornet

Avatar

Ze zijn nooit dood ze leven nog in ander universum.

Gyros regime

Avatar

Is het wel verstandig ivm eventuele vervolg films?

NieuwsFilm

meest populair