Zack Snyder mishandeld door Warner Bros. tijdens maken 'Snyder Cut'

Zack Snyder mishandeld door Warner Bros. tijdens maken 'Snyder Cut'

Weinig goede woorden voor de filmstudio.

Het lijkt er niet op dat het huwelijk tussen regisseur Zack Snyder en filmstudio Warner Bros. ooit nog goed gaat komen. Ondanks dat hij zijn Snyder Cut van Justice League uit 2017 mocht maken, is Snyder niet bepaald blij met Warner Bros.

Volgens de berichten zou Snyder meer dan 70 miljoen dollar van WarnerMedia hebben ontvangen om Zack Snyder's Justice League te maken voor een release op HBO Max. Toch ging de samenwerking met filmstudio Warner Bros. niet van een leien dak.

Zack Snyder "mishandeld" door Warner Bros.
In gesprek met Uproxx deed Snyder een boekje open over de samenwerking met de studio tijdens het maken van zijn versie van Justice League. "Ik wil niet in de problemen komen, maar ik wil ook niet dat ze zo hun gang maar kunnen gaan... Zij zijn degenen die agressief zijn geweest, niet ik," zei Snyder.

"Ik heb niets gedaan. Elke dag draaiden ze zich om en deden een vreemd passief-agressief iets. Dus ik weet het niet. Het is raar. Maar kijk, zoals ik al zei, ik heb een geweldige tijd gehad om Justice League te maken. Ik ben super blij dat ik de film heb afgerond," vervolgde de regisseur.

"Het was gaaf om de Snyder Cut van Justice League te maken. Maar Warner Bros. martelde me steeds om uiteenlopende redenen. Ze kunnen er niets aan doen. Ik weet niet waarom ik zo'n probleem voor hen ben. Ik probeer het niet te zijn, eerlijk gezegd."

Warner Bros. klaar met Snyder Verse
De kans is groot dat Warner Bros. eigenlijk helemaal geen zin had in Zack Snyder's Justice League, maar dat deze werd opgelegd door moederorganisatie WarnerMedia, als promotie voor HBO Max.

Warner Bros. laat al enige tijd doorschemeren een andere richting te kiezen voor het DC Extended Universe dan eerder werd bedacht met Snyder, tegenwoordig aangeduid als de Snyder Verse.

NieuwsFilm

meest populair