Berust Eva Longoria's regiedebuut en biopic uitvinder Flamin' Hot Cheetos op een groot leugen?

Berust Eva Longoria's regiedebuut en biopic uitvinder Flamin' Hot Cheetos op een groot leugen?

Volgens Frito-Lay zelf klopt het verhaal van geen kant...

Eva Longoria, voornamelijk bekend als actrice uit de serie Desperate Housewives, heeft ook al een paar afleveringen van verschillende series geregisseerd. Twee jaar terug liet ze weten een stapje verder te gaan. Ze komt nu met haar eerste film, genaamd Flamin' Hot, maar dat lijkt niet geheel vlekkeloos te verlopen...

Longaria is een film aan het maken over Richard Montanez. Hij vertelt al jaren dat hij de populaire snack Flamin' Hot Cheetos uitvond, terwijl hij als conciërge voor Frito-Lay werkte, het bedrijf achter merken als Lay's, Cheetos en Doritos.

Leugen?
Volgens Frito-Lay klopt het verhaal van Montanez echter niet. Zo zegt het bedrijf helemaal niets in hun archieven of gesprekken met personeelsleden te hebben dat erop wijst dat Montanez bij de ontwikkeling van Flamin' Hot Cheetos betrokken was.

Er werd zelfs een intern onderzoek gedaan, nadat Lynne Greenfield, een andere medewerkster van het bedrijf, zegt de echte uitvindster te zijn van de Flamin' Hot Cheetos. Tot dusverre is er nog geen enkel bewijs gevonden dat Montanez betrokken was bij de creatie van de snack.

Problemen
Frito-Lay zou dit meteen met de producten van Flamin' Hot gedeeld hebben en de resultaten van het onderzoek opgestuurd hebben, maar de film werd niet aangepast.

Eerder deze maand liet Longoria weten dat de eerste twee grote namen voor de film bevestigd zijn. Zo zei de regisseuse destijds: ''Mijn prioriteit ligt bij het vertellen van een eerlijk en authentiek verhaal''. De vraag blijft nu of dit wel echt het geval is...

NieuwsFilm

meest populair