De 'echte' Nathan Drake is onder de indruk van zijn opvolger Tom Holland

De Marvel-acteur zal Nolan North opvolgen.

Uncharted is een populaire gamefranchise. Niet alle fans waren echter tevreden toen Tom Holland tekende voor de hoofdrol van de verfilming, waarin de Spider-Man-acteur een jonge Nathan Drake zal spelen. Heel erg gek is dit niet, aangezien de film zal dienen als een prequel, verbonden aan de games. De 'echte' Nathan Drake zegt dat Holland echter de perfecte keuze voor de film is.

Nolan North speelt Nathan Drake in de videospellen en is ook al meerdere keren gespot op de set van de film. Tijdens de opnames heeft hij vaker gesproken met Holland en North vindt de jonge acteur duidelijk goed genoeg voor de rol.

Vol lof
Zo zegt North tijdens een recent interview: ''Het is een hele leuke jongen. Een grote fan van Uncharted, enthousiast en bovenal erg atletisch. Hij kan trouwens eveneens erg goed dansen! Hij deed dus ook veel van zijn stunts zelf, waarvoor hij soms zelfs bescherming moest dragen. Maar hij beweegt geweldig en weet precies wat hij doet''.

Een puntje van 'kritiek' blijft echter wat de film nu precies gaat laten zien en gaat toevoegen aan de games, die al heel wat elementen uit het verleden van Nathan Drake verkend hebben. Het feit dat North zo positief is is natuurlijk wel goed nieuws.

De release van de film staat gepland voor februari 2022, dus hopelijk zullen de eerste paar beelden niet meer lang op zich laten wachten.

NieuwsFilm

meest populair