Simu Liu doet belofte over Marvel-film 'Shang-Chi': "Bevat beste actiescènes ooit"

Simu Liu doet belofte over Marvel-film 'Shang-Chi': "Bevat beste actiescènes ooit"

Fans hebben dus weer iets om naar uit te kijken.

Volgens hoofdrolspeler Simu Liu bevat de Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zeer bijzondere actiemomenten die nog nooit eerder op het witte doek zijn vertoond. Die belofte deed hij in een recent interview met E! Online.

Fans konden het eigenlijk al zien aan de eerste trailer: het Marvel Cinematic Universe lijkt met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wederom naar een hoger niveau te worden gebracht. Zeker de actiescènes zagen er gaaf uit en volgens Simu Liu, die de held tot leven heeft mogen brengen, is dat ook zeker het geval.

"Ik beloof dat de film actiescènes zal bevatten die geen enkele Marvel-fan, of welke fan dan ook, ooit eerder heeft gezien. En dat beloof ik op persoonlijke titel", zei de acteur. "Iedereen zal aangenaam worden verrast en persoonlijk kijk ik daar erg naar uit".

Ook vertelt Liu dat het spelen van de heldenrol een droomklus is. "Voor mij voelt het als een droom die werkelijkheid is geworden. Dit wilde ik altijd al als kind, als zesjarige, of misschien zelfs als zestienjarige, als ik heel eerlijk ben", lichtte Liu toe met een glimlach.

Hij concludeerde dan ook: "Om nu dit punt te hebben bereikt, is geweldig. Ik blijf maar denken dat de klok straks om middernacht slaat en mijn koets in een pompoen verandert".


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, geregisseerd door Destin Cretton (Just Mercy), verschijnt - als alles meezit - op 3 september 2021 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair