'Shazam! Fury of the Gods' bevat een verrassende terugkeer en afwezigheid

'Shazam! Fury of the Gods' bevat een verrassende terugkeer en afwezigheid

Helaas brengt Shazam! Fury of the Gods Mark Strong niet terug.

Vandaag is er een interessant nieuw gerucht rond Shazam! Fury of the Gods, en een bevestiging van afwezigheid. Mocht je gehoopt hebben dat acteur Mark Strong terug zou keren, dan hebben we slecht nieuws voor je. Maar in ruil daarvoor is er wel een andere terugkeer.

De opnames van Shazam! Fury of the Gods zijn van start gegaan. Hoewel we nog maar weinig over het verhaal gehoord hebben, ziet het er wel naar uit dat het een toffe film wordt. De Shazam Family strijdt tegen de Daughters of Atlas, en dus niet Doctor Sivana en Mister Mind waarnaar gehint werd in de aftiteling van Shazam!.

Geen terugkeer
"Ik sprak gisteren nog met de producent omdat Zach levi twitterde dat ze op het punt staan om met de opnames te beginnen in Atlanta", vertelde hij aan Den of Geek. "Doctor Sivana zit er niet in."

"Wat gebeurd is, is dat ze Helen Mirren en Lucy Liu en iemand anders gecast hebben - ze hebben dus wat vrouwelijke schurken. En om eerlijk te zijn vind ik het prima om even minder aanwezig te zijn en te zien dat ze wat vrouwelijke schurken hebben. Dat werd volgens mij wel eens tijd."

In een latere film ziet hij zichzelf wel terugkeren. "Wie weet? hij heeft nog onafgemaakte zaken met Mister Mind." Gelukkig horen we tegelijk dat de Wizard, gespeeld door Djimon Hounsou, in de film te zien zou zijn.

NieuwsFilm

meest populair