Algemeen

[POLL] Peter Jackson ligt eruit, wie moet nu de verfilming van The Hobbit regisseren?

door FilmTotaal op 20.11.2006 om 23:14 in Algemeen
[poll 88]

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mischa07

Avatar

Pff.. }: Tim Burton dan maar.

rnngade

Avatar

Hoop zeker niet Tim Burton. Ben een grote fan van zijn films, maar ik denk niet dat zijn stijl past bij deze verfilming.

robinson

Avatar

Tim Burton & Ridley Scott.. Ik weet niet wie hiervoor heeft gestemd maar wie ook maar een beetje fan van beide heren is zou dit zeker niet moeten willen.

WizardOfOss

Avatar

Fantasy en David Lynch, dat zou best eens een interessante combinatie kunnen zijn...

marco_v

Avatar

Wat dacht je van een Guillermo del Toro. Zijn Pan's Labyrinth schijnt erg goed te zijn, dus qua fantasy zit t dan wel goed. jammer dat hij er niet bij staat.

Deweb

Avatar

Tim Burton? Onder geen beding! Hij maakt een totaal ander soort fantasy, compleet ongerelateerd aan ook maar een flinstertje van het werk over Midden Aarde.

Spielberg? Nee. Hij en fantasy zijn geen combi. Of op zijn minst zijn camerawerk niet.

Paul Verhoeven? Nee. Dit soort fantasy is volgens mij niet zijn ding, maar wie weet. De kans dat hij het doet is trouwens hoe dan ook erg klein, ten slotte heeft hij aangegeven geen films meer buiten Nederland te willen maken.

De andere regisseurs ken ik niet goed genoeg, maar Guilermo del Toro is wel zo'n beetje de eerste die ik zo dit werk in handen durf te geven. Hij is een gepassioneerd filmmaker en heeft al veel ervaring met meerdere soorten fantasy.

therealalexander

Avatar

Anders namelijk: Niemand. Het is het beste als die film erg gewoon niet komt...

akketa

Avatar

robinson "Tim Burton & Ridley Scott.. Ik weet niet wie hiervoor heeft gestemd maar wie ook maar een beetje fan van beide heren is zou dit zeker niet moeten willen."


Legend was een visueel prachtige fantasy, dus waarom niet. Deze man kan alle genres aan.
Ridley Scott dus.

Maar eigenlijk helemaal niet, want de stempel van PJ ligt er zeer dik bovenop dat ik liever geen Hobbit heb dan zonder PJ.

seemann

Avatar

Uwe boll:p hahah als hij het word dan komen er rellen haha. maar doe steven maar hem moet het wel lukken. en hij krijgt ook grotere budgetten vrij

BadBlood

Avatar

Tim Burton? Hahaha wat een labiele keus...
Echt totaal niet zijn ding.
Scott is van dat groepje de meest logische keus.

Thyplosion

Avatar

Wat dachten jullie van George Lucas?

hettar

Avatar

Als men zich een beetje aan het boek wil houden zal het sowieso een meer sprookjesachtige film moeten worden dan de LOTR, dus Tim Burton lijkt me helemaal niet zo'n gekke keus! En anders Michel Gondry.

Jildert

Avatar

Niet Tim Burton :N Dan wordt het zo'n blije film en ik hoop toch wel op een soort Lotr-proloog.

Thiver

Avatar

Ik verwacht niet dat een van de bovenstaanden het zal doen, maar als ik mag kiezen, dan wordt het toch wel Ridley Scott. Je kunt zeggen over zijn stijl wat je wilt, maar dat hij op het visuele vlak een van de beste filmmakers is, staat vast.

shahad

Avatar

Ik denk niet dat Tim Burton gekozen zal zijn voor dit film, omdat zijn sijl een beetje "gothic-achtig'' is, wat niet past bij dit film......

ntt

Avatar

:( :( :( :( NIENAND !!!!!!!!!!!

Alleen PJ is acceptabel !!!!!

MVG. ntt :B

gandalf the white

Avatar

Kom op nou man met je Tim Burton. Als er iemand is die films kan maken zoals PJ (of stiekem soms wel eens beter) dan is het wel Spielberg. Maar ik ben echt zwaar pissed off, want ik had me hier op zo verheugd.

Illuvatar

Avatar

David Lynch zou...apart kunnen zijn. Laat hem er maar een horror/fantasy mindfuck van maken. Dune was ook erg ok, wat binnen zijn werk nog het dichtst bij fantasy in de buurt komt.

Dunpeal Hunter

Avatar

Ik vind dat IK hem moet regisseren ik ben de beste keuze, geloof mij maar Smiley face

Jildert

Avatar

Ik heb er nog wat over nagedacht en mij lijkt Ridley Scott waarschijnlijk de beste keuze. Hij weet in zowel Gladiator en Kingdom Heaven mooie, epische plaatjes te creeëren en dat is ook iets waar Peter Jackson een meester in is. Qua stijl benaderen die twee elkaar dus aardig.

Stok

Avatar

Niet Burton. Dan krijg je straks Depp als Hobbit.

hermit elephant

Avatar

Het verbaast me eigenlijk wel dat de naam van Del Toro pas een keer werd genoemd. Die zie ik het echt nog wel doen, ware het niet dat het schandalig is dat P.J. het niet doet...

Languh

Avatar

Thyplosion "Wat dachten jullie van George Lucas?"

klinkt eigenlijk best goed..

NieuwsFilm

meest populair