Celebrity

Brr...Angelina Jolie bedekt haar hele lichaam met levende bijen

De actrice poseerde voor een indrukwekkende covershoot voor National Geographic.

door FilmTotaal om 15:17 in Celebrity
Angelina Jolie heeft zich voor de cover van National Geographic laten fotograferen met levende bijen. Achter de indrukwekkende foto blijkt een belangrijk doel te zitten. De actrice wil namelijk het belang van bijen voor onze planeet aankaarten.

"Het voelde gewoon fijn om zou verbonden te zijn met deze schitterende schepsels. Je moet tijdens de shoot erg stil en in jezelf gekeerd zijn. Dat vind ik over het algemeen niet echt makkelijk", vertelt Jolie over haar coverfoto.

De Oscarwinnares mocht zich achttien minuten lang niet bewegen. Aan haar blik te zien, voelde Jolie zich toch niet helemaal comfortabel tijdens de shoot.

"Je moet wel iets in je oren en neus stoppen, zodat ze geen gaten hebben om naar binnen te klimmen", vertelt ze over de praktische kant. "Ook moest het redelijk stil en donker zijn op de set voor de bijen".

Iedereen op de set droeg beschermende pakken, behalve Jolie dus. Ze is gelukkig geen enkele keren gestoken tijdens de shoot, maar wel kroop een van de bloembestuivers onder haar jurk.

Ook in de dagen voorafgaand aan de shoot moest Jolie zich overigens al voorbereiden. "Ik mocht niet douchen. Als je allerlei verschillende geuren met je meedraagt, van shampoos en parfums, weet een bij niet wat je bent. Ze willen niet dat zo'n bij denkt dat je een bloem bent, vermoed ik", licht ze toe.

Al met al was de shoot een bijzondere ervaring voor de bekendheid. "Ik voel me zeer vereerd dat ik dit mee heb mogen maken", aldus Jolie.NieuwsFilm

meest populair