Zack Snyder reageert op Martin Scorsese's 'anti'-Marvel-uitspraken

Zack Snyder reageert op Martin Scorsese's 'anti'-Marvel-uitspraken

Snyder voelt zich er niet door aangesproken.

Martin Scorsese, een van de beste regisseurs vandaag de dag, kwam in 2019 met controversiële uitspraken. Twee jaar terug zei de met een Oscar-bekroonde regisseur namelijk dat Marvel-films geen cinema maar pretparkattracties zijn. Nu reageert Zack Snyder hierop.

Snyder heeft natuurlijk heel wat superheldenfilms op zijn rekening staan. Zo kwam hij in 2009 al met Watchmen. Daarna ging hij aan de slag voor DC en kwam hij o.a. met Man of Steel en Justice League. Je zou dus zeggen dat hij aanstoot zou kunnen nemen aan Scorsese's uitspraken, maar dat is niet het geval.

Reactie
Zo zegt Snyder: ''Martin Scorsese is een genie. Als je ergens zo goed in bent als hij dat is, heb je het recht om over dat vakgebied te spreken. Ik heb dan ook nog steeds evenveel respect voor Scorsese''.

Snyder voelt zich ook niet echt aangesproken: ''Ik ben er zeker van dat hij het niet over mijn films had. Tja, misschien wel, maar ik denk van niet. Hij had het over die andere films''.

Respect
De regisseur eindigt door te zeggen dat hij wel veel respect voor de Marvel studio heeft, en hij niets aan de films zou kunnen verbeteren: ''Ik zou er misschien voor kunnen zorgen dat ze minder geld opleveren en minder geliefd zijn'' grapt Snyder.

NieuwsFilm

meest populair