3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Visit (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a.
Becca en Tyler zijn door hun moeder op de trein gezet voor een gezellig midweekje bij opa en oma op het platteland. Het is de eerste keer dat de twee hun grootouders gaan ontmoeten, want hun moeder verbrak jaren geleden al het contact met haar familie. Na aankomst blijkt al snel dat opa en oma behoorlijk vreemde vogels zijn. Het duurt dan ook niet lang voordat Becca en Tyler liever terug naar huis willen.

Gladiator (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a.
De Romeinse generaal Maximus verslaat een noordelijk barbarenleger, maar wordt bij terugkomst verraden door de nieuwe keizer Commodus, de corrupte troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome, waar hij in het Colosseum de ultieme confrontatie aangaat met Commodus.

Kramer vs. Kramer (1979)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Benton | Cast: Dustin Hoffman, Meryl Streep, Jane Alexander, e.a.
Zakenman Ted Kramer vindt zijn werk belangrijker dan zijn gezin. Zijn vrouw Joanna doet het huishouden en zorgt voor hun zoontje Billy, maar is dat spuugzat en vertrekt. Hierdoor wordt Ted gedwongen om zijn leven aan te passen zodat hij voor zijn zoon kan zorgen. En net wanneer hij de kneepjes van het vaderschap onder de knie heeft, staat Joanna weer voor de deur. Ze wil de voogdij over hun zoon en spant een rechtszaak aan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair