'The Suicide Squad'-cast wist van dode personages

'The Suicide Squad'-cast wist van dode personages

Iedereen wist dat heel wat personages het einde van The Suicide Squad niet levend zouden halen.

In augustus is dan eindelijk The Suicide Squad van regisseur James Gunn te zien. De film zal heel wat dodelijke slachtoffers bevatten. De cast wist al van de dood van hun personages voordat ze tekenden.

Dat bevestigde regisseur Gunn op Twitter. In The Suicide Squad zullen veel slachtoffers vallen onder de 'helden' uit de titel en daar was iedereen zich bewust van.

Allang bekend
Als je personage het einde van een film als The Suicide Squad niet levend haalt, weet je al dat je geen grote toekomst kan hebben in de franchise (tenzij er bijvoorbeeld een prequel gemaakt wordt). James Gunn stelt op Twitter dat iedereen die tekende voor de film, zich hier bewust van was.

"Iedereen die dood zou gaan in The Suicide Squad wist het toen ze het scenario kregen. In het geval van nieuwe acteurs, wisten ze het toen ze hun rol aangeboden kregen", schrijft Gunn.



Hoewel The Suicide Squad een flink ensemble omvat, gaan de helden het einde dus niet allemaal levend halen. Gek is dat, gezien de naam van het Task Force X, ook niet. In de film moeten ze naar een eilandstaat om daar de bizarre Kaiju Starro te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair