'Army of the Dead': Het einde uitgelegd en hoe zit dit een vervolg op?

'Army of the Dead': Het einde uitgelegd en hoe zit dit een vervolg op?

Je kan Army of the Dead nu streamen op Netflix.

Netflix heeft nu Army of the Dead beschikbaar gemaakt. De film eindigt op een manier die een vervolg zeker mogelijk maakt. Vandaag vertellen we je over de manier waarop.

Lees niet verder als je de film nog niet gezien hebt. Dit artikel bevat namelijk SPOILERS.

In Army of the Dead gaat de poging het casino leeg te roven natuurlijk helemaal mis. Vanderohe en Ludwig Dieter worden omringd door Zeus en zijn volgelingen, waarop Dieter zichzelf opoffert om Vanderohe op te sluiten in de kluis. Daardoor voorkomt Dieter dat Vanderohe opgegeten wordt en overleeft laatstgenoemde de kernbom.

Het einde
Hoewel Vanderohe de kernbom en de zombies weet te overleven, krijgt hij vermoedelijk niet per se een happy end. Aan het einde van de film reist hij met een gigantische zak vol geld naar Mexico. Dat doet hij op een privévliegtuig dat hij aangeschaft heeft.

Maar in de badkamer van het vliegtuig komt hij erachter dat hij gebeten is door Zeus. Daarmee is ook deze badass vermoedelijk een Alpha, en dat betekent dat het er niet heel goed uit ziet voor Mexico.

Wellicht dat het dus snel helemaal mis zal gaan in een eventueel te maken vervolg. Aangezien Netflix van plan is een hele franchise te maken, gaan we ervan uit dat dit er snel komt!

NieuwsFilm

meest populair