Elizabeth Hurley in bikini in het zwembad

Elizabeth Hurley in bikini in het zwembad

Ze pakt wat zonnestralen en showt wat ze vaker doet.

Misschien zat jij wel met je mond open toen je actrice Elizabeth Hurley voor de eerste keer zag in de komedie Bedazzled uit 2000. Tegenwoordig zien we nog zelden op het witte doek, maar als je haar Instagram bekijkt dan zal je mond mogelijk nog wel eens openvallen.

Nog altijd staan de drie titels The Piper, Father Christmas Is Back en Welcome to Georgia op haar IMDb-pagina als niet verschenen. De eerste twee heeft ze al opgenomen en de opnames voor Welcome to Georgia met ook Hannah Simone en Taran Killam moeten snel gaan starten.

Zonnestralen in zwembad
In de tussentijd heeft Elizabeth ongetwijfeld veel andere dingen te dien. Zo moet ze haar badmodelijn aanprijzen. Ze is vaak zelf het model dat de verschillende bikini's in de online etalage zet.

In nieuwe korte video zien we Elizabeth in een zwembad hangen en vangt ze nog net een aantal zonnestralen op. Uiteraard in de video uitgecentreerd op haar voorgevel en bikini. Maar in een zwembad zitten en zonnestralen opvangen is uiteraard lekker. Hopelijk was de temperatuur in Engeland ook aangenaam.


Wil je de nu 55 jarige Britse Elizabeth Hurley in haar zwembad zien? Bekijk dan nu de beelden hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair