Video

Gave beelden en poster voor 'Luca' van Pixar Animation Studios

Opnieuw een Pixar-film direct naar streaming.

door Bram de Groot om 14:55 in Video
Waarschijnlijk zijn de makers van Luca niet bepaald blij dat Disney de animatiefilms van Pixar Animation Studios gebruikt om Disney+ te promoten. Luca gaat namelijk net als Soul rechtstreeks naar de streamingdienst en zal daardoor waarschijnlijk minder publiek naar het witte doek trekken.

Luca van regisseur Enrico Casarosa, bekend van zijn Pixar short La Luna uit 2011 gaat over het jongetje Luca tijdens zijn zomervakantie die gevuld is met ijs, pasta en eindeloze scootertochten. Een zeemonster uit een onderwaterwereld lijkt de vakantiepret te gaan verstoren en dat vraagt wat van het grote geheim van Luca en zijn vriendje.

Gave featurette over Luca
Hieronder zie je de leuke featurette 'Friendship' waarin wordt uitgelegd wat het thema in Luca is. Al snel wordt duidelijk dat 'vriendschap' een grote rol speelt. Uiteraard is dat in de animatiefilm een bijzondere.


Er zijn stemmen voor onder meer acob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Marco Barricelli, Saverio Raimondo, Maya Rudolph en Jim Gaffigan. Vanaf 17 juni moet Pixars Luca te zien zijn op Disney+. Hieronder ook nog een nieuw affiche.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair