Nieuwe 'Cruella'-beelden en soundtrack/muziek vrijgegeven

Nieuwe 'Cruella'-beelden en soundtrack/muziek vrijgegeven

Over enkele dagen is de film op Disney+ te bewonderen.

Er zitten de nodige grote namen in het volgende soort van live action sprookje Cruella. Het is Emma Stone (o.a bekend van La La Land) die invulling geeft aan het personage Estella Cruella de Vil. Zij is nu weer te zien in een paar nieuwe beelden hieronder.

De film werd gemaakt door I, Tonya en Fright Night-regisseur Craig Gillespie. In Cruella spelen ook Emma Thompson als de Baroness, Mark Strong als Boris, Paul Walter Hauser als Horace en Kirby Howell-Baptiste als Anita.

Voorproefje
Cruella is over enkele dagen te zien op Disney+. Ondertussen zijn ook de soundtrack en de originele score van componist Nicolas Britell, voornamelijk bekend van Moonlight, online.

Ook is een featurette over de muziek van Cruella verschenen en een videoclip, genaamd Call Me Cruella. Daarbovenop is eveneens een nummer vrijgegeven van Florcence + The Machines, die dit nummer speciaal voor de film hebben gemaakt.



In de eerste onderstaande video hebben de sterren het over de muziek van de film. In de tweede video is het nieuwe originele nummer te horen dat voor Cruella werd geschreven.





NieuwsFilm

meest populair