Er zitten aliens in 'Army of the Dead': zo kan je ze vinden

Er zitten aliens in 'Army of the Dead': zo kan je ze vinden

Zack Snyder heeft heel wat verrassingen verstopt in Army of the Dead.

Army of the Dead zit boordevol zombies. Maar we weten van regisseur Zack Snyder ook dat de oorsprong van de zombies buiten onze Aarde ligt.

En daarvoor heeft hij, helemaal aan het begin van de film, een mooie easter egg verstopt. In de eerste scène zien we een militaire eenheid gevoelige vracht vervoeren. Dat blijkt als ze een ongeluk hebben gehad, een zombie te zijn, die weet te ontsnappen en vervolgens heel Las Vegas verovert.

Aliens in Army of the Dead
We weten ook dat het militaire konvooi van Area 51 komt. De beroemde locatie wordt vaak in verband gebracht met buitenaardse wezens.

In de eerste 45 seconden van de film, als het konvooi Area 51 verlaat, kan je rechts bovenin beeld twee lichten zien die lijken weg te vliegen. Hieronder kan je de opening nog eens bekijken. Vanaf 00:27 kan je ze in beeld zien, waar ze een tijdje boven de lucht hangen om vervolgens om 00:37 weg te vliegen.



Army of the Dead is sinds vorige week vrijdag te streamen op Netflix en zit boordevol dit soort momentjes. Snyder heeft duidelijk heel veel plezier gehad bij het volproppen van de film met easter eggs.

NieuwsFilm

meest populair