Brute trailer 'Gunpowder Milkshake': Meer dan een John Wick-kloon?

Brute trailer 'Gunpowder Milkshake': Meer dan een John Wick-kloon?

De volgende stevige actiefilm van Netflix, al niet in Nederland.

Na de teaser en eerdere foto's zie je nu hieronder de volledige trailer voor de film Gunpowder Milkshake die aankomende zomer in de bioscoop verschijnt, en in de States op Netflix. De hoofdrol in de actiethriller is voor Guardians of the Galaxy-actrice Karen Gillan.

Gunpowder Milkshake komt van studio STXfilms en regisseur Navot Papushado en er zijn ook rollen voor onder meer Lena Headey, Angella Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino. De actiethriller verschijnt op 14 juli op de Amerikaanse Netflix en draait vanaf 21 juli in de Nederlandse bioscopen.



Gillan, die we afgelopen jaren ook zagen in de twee moderne Jumanji-films, speelt in Gunpowder Milkshake het personage Sam. Ze is op 12 jarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een professioneel huurmoordenaar. Sam wordt opgevoed door het meedogenloze misdaadsyndicaat The Firm waarvoor haar moeder werkte.

Vijftien jaar later is Sam zelf ook een brute en loyale huurmoordenaar voor The Firm. Als er iets mis gaat, moet Sam kiezen tussen haar job en het leven van het onschuldig 8-jarig meisje Emily.

NieuwsFilm

meest populair