Netflix komt met een eigen Comic-Con: Geeked Week

Netflix komt met een eigen Comic-Con: Geeked Week

Netflix lanceert een manier om al zijn series en films te promoten.

Een groot entertainmentbedrijf kan tegenwoordig bijna niet meer zonder eigen evenement waarbij grote films en series geplugd worden. Disney heeft de D23 Expo, heel wat bedrijven bezoeken de Comic-Con en nu komt Netflix met de Geeked Week.

Dat virtuele evenement dient om een aantal van de grootste hits van Netflix te pluggen. Het gaat om exclusieve content die gedurende vijf weken tijdens een virtueel en gratis evenement gepresenteerd worden. Denk aan series als Stranger Things en Castlevania, maar ook aan materiaal rond verschillende aankomende films.

Geeked Week
Netflix laat tegenover Collider het volgende weten over de plannen:

"De afgelopen jaren heeft Netflix het geluk gehad om een loyale schare volgelingen te vinden voor series en films als Stranger Things, Castlevania, The Old Guard en veel anderen. Maar deze fandoms draaien hier alleen om het maken van GIF's, het kopen van merchandise of het maken van een theorie rond de volgende twist. Het gaat om het delen van opwinding en het verbinden van mensen van over heel de wereld die dezelfde passie voor deze personages en verhalen delen."

Daarom lanceert Netflix naar eigen zeggen de Geeked Week, die tussen 7 en 11 juni te zien is. De verwachting is dat hier mogelijk aankondigingen gedaan worden rond grote projecten.

NieuwsFilm

meest populair