Check hier de trailer van knallende actiefilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt

Check hier de trailer van knallende actiefilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt

Maak je maar klaar voor een gave actierijke film van Amazon Prime Video.

Tomorrow is eindelijk gearriveerd. Hoewel, specifieker de trailer voor een film genaamd The Tomorrow War. De nieuwe film met acteur Chris Pratt in de hoofdrol, die geregisseerd is door Chris McKay, ziet er behoorlijk gaaf uit.

Oorspronkelijk zou deze in de bioscoop uitkomen, maar door het coronavirus besloot men de film te verkopen aan Amazon. Nu staat de release gepland voor 2 juli, en is het een echte streamingrelease. Vandaag geeft Amazon je een indruk van wat je kan verwachten.

The Tomorrow War
In de film is Pratt een leraar die gerekruteerd wordt door een leger uit de toekomst. Samen moeten ze vechten voor het overleven van de mensheid. Het scenario komt van de hand van Zach Dean.

Hieronder kan je de trailer bekijken:



In The Tomorrow War staat de wereld versteld als een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 aankomt. Zij hebben een moeilijke boodschap: over dertig jaar verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen dodelijke buitenaardse wezens.

De enige hoop van de mensheid is soldaten en burgers rekruteren uit het heden, om hen naar de toekomst te brengen, alwaar zij mee kunnen vechten voor het overleven van de mensheid. Een van de mensen die gerekruteerd worden is een leraar genaamd Dan Forester. Hij is vastbesloten de wereld voor zijn dochter te redden en werkt daarvoor samen met een briljante wetenschapper en zijn van hem vervreemde vader. Samen bepalen ze het lot van de wereld.

Vanaf 2 juli te streamen op Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair