Zack Snyder over verstopte robot-zombies in 'Army Of The Dead'

Zack Snyder over verstopte robot-zombies in 'Army Of The Dead'

Niet iedereen is het opgevallen, maar sommige zombies zijn robots in de film.

Het zal niet iedereen zijn opgevallen, maar in Army Of The Dead is niet elke zombie een ondode. Enkele zombies in de film blijken namelijk robots te zijn. Zack Snyder maakt ons nu warm met het mysterie achter deze robot-zombies.

Met name in één scène tegen het einde is een robot-zombie goed te herkennen. Wanneer deze in het gezicht geschoten wordt terwijl men uit het casino vlucht, is te zien dat het om een robot gaat. Zie onderstaande afbeelding.

Bekijk de afbeelding
Dat is nu ook door Snyder zelf bevestigd, waarbij hij duidelijk maakt dat dit niet de enige robot-zombie in de film is. De oplettende kijker zou volgens de filmmaker namelijk meerdere robot-zombies moeten kunnen spotten in de film.

Oorsprong
Waar deze robot-zombies vandaan komen blijft echter nog een raadsel, dat enkel versterkt wordt door de woorden van de filmmaker zelf. "Zijn ze door de overheid ingezet om de zombies te monitoren, of is het technologie die buitenaards is? Wie weet wat daarmee gaande is", aldus Snyder in een cryptische reactie hierop.

Het feit dat de maker zijn lippen stijf houdt over dit mysterie, zal samenhangen met het feit dat er een franchise zal ontstaan vanuit deze film. Het antwoord zal hij ons dus schuldig blijven in een vervolg of spin-off. In de tussentijd kunnen wij robot-zombies gaan zoeken op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair