Bizar veel actie in trailer 'Hitman's Wife's Bodyguard'

Bizar veel actie in trailer 'Hitman's Wife's Bodyguard'

The Hitman's Bodyguard in het kwadraat.

De actiekomedie The Hitman's Bodyguard uit 2017 was een zeer redelijk succes en dat was niet alleen te danken aan acteurs als Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek. Ook de prima actiescènes in onder meer Amsterdam zaten goed in elkaar.

Binnenkort verschijnt het vervolg en Hitman's Wife's Bodyguard heeft één duidelijk doel: méér actie! Onderstaande nieuwe trailer laat duidelijk zien dat we heel wat ouderwetse actie tegemoet kunnen zien, onderbroken door te verwachten grappen van bijvoorbeeld Reynolds.

Lullaby-trailer Hitman's Wife's Bodyguard
Hieronder zie je via Lionsgate Movies een nieuwe trailer voor Hitman's Wife's Bodyguard van regisseur Patrick Hughes (The Expendables 3). Er zijn aanvullende rollen voor onder meer Frank Grillo, Morgan Freeman, Antonio Banderas en Richard E. Grant. Vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.



De tweede Hitman's Bodyguard speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Bodyguard Michael en de huurmoordenaar Darius hebben nog steeds een vriendschapsband en nu moeten ze de krachten bundelen om Europa te redden van een machtig en wraakzuchtig persoon. En om Sonia te redden.

NieuwsFilm

meest populair