Zack Snyder over zijn bizarre Koning Arthur-film

Zack Snyder over zijn bizarre Koning Arthur-film

Hij heeft een heel bijzonder idee.

Zack Snyder heeft een vrij speciaal idee voor een film over koning Arthur. Waar hij ons dit jaar al twee films bracht (in de vorm van Army of the Dead en Zack Snyder's Justice League), heeft hij nog veel meer plannen.

Tijdens een interview met de IMDB's Movies That Changed My Life-podcast, vertelde de regisseur over zijn interpretatie van de legende van koning Arthur en hoe hij daar een film van zou willen maken.

Amerikaanse westen
"Ik werk aan een hervertelling van de legende van Arthur, maar dan eentje die zich afspeelt in het Amerikaanse westen," onthulde Snyder.

"Mijn these is dat als ik de Arthur-legende zou nemen, ik letterlijk aan de slag ga met de mythologie van andere mensen. Ik ben niet Brits, maar houd wel van de mythe. Dus ik dacht: wat nou als ik 'm toepas op het Amerikaanse westen en probeer uit te zoeken of ik er een Amerikaanse mythologie van kan maken? Of beter, of ik van de mythologie waar ik mee opgegroeid ben iets kan maken."

Eerder dit jaar maakte Snyder al bekend dat hij wat langer aan het project werkte. Hij weet niet wanneer de film ooit uit zal komen.

NieuwsFilm

meest populair