Sony gaat Marvel-films met MCU verbinden en komt met 'Sinister Six'

Het Sony Pictures Universe of Marvel Characters en Marvel Cinematic Universe worden verbonden.

Het Marvel Cinematic Universe en het Sony Pictures Universe of Marvel Characters gaat op den duur zeker met elkaar verbonden worden. Daarvoor is een plan. En vroeg of laat krijgen we ook een Sinister Six-film. Dat belooft Sony.

In gesprek met Variety maakt Sony Pictures President Sanford Panitch grote beloften rond de Marvel-films van de filmstudio Sony Pictures. "Er is daadwerkelijk een plan," zei Panitch. "Ik denk dat het nu misschien een beetje duidelijker wordt voor mensen waar we naartoe gaan en ik denk dat wanneer No Way Home uitkomt er nog meer zal worden onthuld."

Veel kansen met Marvel Studios
"Het mooie is dat we een uitstekende relatie hebben met Kevin [Feige]. We kunnen samen enorm veel doen. We willen dat die MCU-films echt enorm succesvol zijn, want dat is goed voor ons en onze Marvel-personages. Ik denk dat zij daar ook zo over denken. Maar we hebben een geweldige relatie. Er zijn veel kansen die volgens mij ook gaan gebeuren," zei Panitch.

Voor komende jaren heeft Sony Pictures vier films gepland staan, namelijk Venom: Let There Be Carnage (2021), Morbius (2022) en Kraven the Hunter (2023) en eind dit jaar verschijnt met Marvel Studios Spider-Man: No Way Home.

Sinister Six en Spider-Man
Maar wanneer komt er een duidelijk cross-over? "Fans zullen Spider-Man niet missen," zei Panitch over een mogelijke aanwezigheid van Spider-Man in Venom 2. "Het zal spannend zijn als ze elkaar ontmoeten, toch?"

Over de mogelijkheid dat de Sinister Six te zien zijn in No Way Home was Panitch ook nog onduidelijk: "Het zou er cool zijn, vind je ook niet?" Al liet hij ook doorschemeren dat Sinister Six mogelijk pas verschijnt na de Kraven the Hunter-film. Kraven is immers de oorspronkelijke oprichter van het team.

NieuwsFilm

meest populair