Deze acteur zegt "Hell Yeah" tegen rol in 'Fantastic Four'

Deze acteur zegt "Hell Yeah" tegen rol in 'Fantastic Four'

Welke acteurs zullen de eerste Marvel-familie eigenlijk gaan spelen.

Als het goed is verschijnt over zo'n twee jaar het eerste avontuur van de Fantastic Four in het Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios en Kevin Feige hebben de komst van [fim=https://www.filmtotaal.nl/nieuws/66798]Fantastic Four[/film] al een paar keer geteaset. Maar welke acteurs zal het viertal gaan spelen?

Hierover zijn uiteraard al de nodige berichten en geruchten verschenen, maar er is nog niemand gecast. Voor de rol van Reed Richards / Mister Fantastic zijn al heel wat ideeen en bij menig fan staat de naam van John Krasinski bovenaan het lijstje.

John Krasinski: "Hell Yeah"
In gesprek Uproxx was hij eerlijk over de interesse in de rol. "Mijn eerlijke antwoord is: 'Hell yeah. Ik zou Mister Fantastic willen spelen.'" De regisseur van A Quiet Place Part 2 heeft zijn interesse eerder laten blijken. "Ik wist niet dat het de krantenkoppen zou halen," aldus Krasinski. "Maar het is waar."

De grote vraag is nu welke acteurs Marvel Studios en Spider-Man: Homcoming-regisseur Jon Watts in de hoofdrollen willen hebben. Emily Blunt en Jennifer Lawrence werden al eens met de rol van Invisible Woman in verband gebracht.

Welke acteurs het ook worden, naar verwachting verschijnt de Fantastic Four-reboot in de zomer of najaar van 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair