'Lord of the Rings'-video stelt zich gesprekken voor als de camera's uit zouden staan

'Lord of the Rings'-video stelt zich gesprekken voor als de camera's uit zouden staan

Hoe zouden Frodo en de crew praten als ze even niet in beeld zouden zijn?

Een nieuwe en humoristische Lord of the Rings-video stelt zich geinige gesprekken voor als de camera niet aan staat. Het zijn geinige momenten van een komiek genaamd Joz Norris.

Lord of the Rings is natuurlijk een van de best ontvangen filmtrilogieën die gemaakt zijn de afgelopen jaren en toont heel wat epische momenten. Extra knap is hoe regisseur [url=]Peter Jackson[/url] erin slaagt om zelfs de vele momenten waarop de Fellowship aan het wandelen is, episch te maken.

Humoristische momenten
Komiek Joz Norris wandelde zes dagen door de bergen en bedacht op een gegeven moment dat het geinig zou zijn om zich voor te stellen waar de leden van de Fellowship het over zouden hebben de hele dag.

Immers lopen ze wekenlang samen, op weg naar Mordor om daar de Ring te vernietigen. En je hebt het niet continu over Sauron. Hieronder de video:



Amazon Prime Video werkt op dit moment druk aan een Lord of the Rings-serie. De releasedatum daarvan is nog niet bekend, maar vermoedelijk zal deze op z'n snelst begin volgend jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair