3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Se7en (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a.
William Somerset, een doorgewinterde rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan, gaat samen met zijn enthousiaste nieuwe partner David Mills wanhopig op zoek naar een seriemoordenaar wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel.

Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a.
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
Tiener Tim Goodman is vastberaden om zijn verloren vader op te sporen. Dat doet hij met behulp van een Pikachu die niet alleen kan praten, maar ook een geweldige detective blijkt te zijn. Al snel stuiten de twee echter op een groot complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Tim en Pikachu moeten in actie komen om de slechteriken achter deze plannen tegen te houden en de wereld te beschermen tegen de krachtigste Pokémon ooit: Mewtwo.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair