De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Blue Miracle (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julio Quintana | Cast: Dennis Quaid, Dana Wheeler-Nicholson, Bruce McGill, e.a.
Omar runt een weeshuis voor lokale straatkinderen. Nadat deze wordt verwoest door een orkaan, besluit hij samen met een aantal kinderen en een aan lager wal geraakte schipper mee te doen aan een viswedstrijd. Omar zit namelijk in financiële nood en kan daarom de bijbehorende geldprijs goed gebruiken om de toekomst van zijn weeshuis veilig te stellen.

Girls Trip (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Malcolm D. Lee | Cast: Regina Hall, Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, e.a.
Vier oude studievriendinnen - een lifestylegoeroe, roddeljournalist, alleenstaande moeder en werkloos feestbeest - besluiten om samen weer eens ouderwets los te gaan. Daarvoor bezoeken ze een festival in New Orleans. Tijdens deze reünietrip gaan ze volledig uit hun dak, maar wordt hun vriendschap ook op de proef gesteld.

Nail Bomber: Manhunter (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Vernon
In 1999 werd Londen opgeschrikt door drie grote bomaanslagen. Deze werden gepleegd door de extreemrechtse twintiger David Copeland, die het specifiek had gemunt op minderheden. Deze documentaire vertelt het verhaal van de Copeland, de impact van zijn terreurdaden en de klopjacht die de politie op hem had geopend.


En verder onder meer...

Actie
S.W.A.T.: Under Siege (2017)

Sportdrama
Baggio: The Divine Ponytail (2021)

NieuwsFilm

meest populair