Bekende acteur krijgt deze week een flinke klap in zijn gezicht tijdens een etentje

Bekende acteur krijgt deze week een flinke klap in zijn gezicht tijdens een etentje

Een heftig incident, maar gelukkig doet de politie onderzoek.

De vakantie op Hawaï van Miles Teller is flink verpest door een incident in een restaurant afgelopen woensdag waarbij de Hollywoodster in zijn gezicht zou zijn geslagen. Wat is er precies voorgevallen?

Miles Teller is momenteel vakantie aan het vieren op Maui, Hawaï met zijn vrouw Keleigh Sperry Teller en Divergent-tegenspeelster Shailene Woodley en haar verloofde footballspeler Aaron Rodgers.

De afgelopen week hebben ze daar allerlei leuke activiteiten samengedaan, maar woensdagavond ging het mis toen het gezelschap uit eten ging bij het restaurant Monkeypod Kitchen. Bij de toiletten zou Miles door een nog onbekende man in het gezicht zijn geslagen.

Volgens roddelwebsite TMZ is er meer aan de hand. Teller zou in het restaurant de weddingplanner zijn tegengekomen die hij twee jaar geleden had ingehuurd voor zijn bruiloft op het eiland en meent nog geld van de acteur te goed te hebben. Na een confrontatie zouden de twee slaags zijn geraakt met elkaar.

Toch blijkt van dat gerucht helemaal niets waar, zo heeft zijn vrouw inmiddels duidelijk gemaakt via Instagram. "Miles werd aangevallen door twee mannen die hij nog nooit had ontmoet nadat ze hem eerst in een toilethokje hadden opgesloten. Deze mannen schijnen dat vaker te hebben gedaan en daarom verricht de politie nu onderzoek naar het incident", aldus zijn vrouw in een verklaring.

NieuwsFilm

meest populair