'Army of the Dead': De onbedoelde cameo van Zack Snyder vind je hier

'Army of the Dead': De onbedoelde cameo van Zack Snyder vind je hier

Zack Snyder is te zien in Army of the Dead. Maar dat was niet de bedoeling.

Netflix-film Army of the Dead blijkt een bijzonder grote hit. Al na zeven dagen stond de film in de top tien best bekeken films op Netflix ooit. De kans is groot dat veel meer delen zullen volgen.

De film heeft een indrukwekkende cast, wat niet heel gek is gezien het feit dat de film geregisseerd is door Zack Snyder. Hij blijkt per ongeluk een cameo te hebben.

Niet de bedoeling
Snyder sprak met Entertainment Tonight en erkende dat hij onbedoeld een cameo heeft in de film. Die zit in de openingscredits van de film.

"Ja, als je kijkt, er zit een spiegel die we tijdens de QC, de kwaliteitscontrole, zagen. We bekijken zo'n film dan echt honderden keren om te zoeken naar vreemde kleine foutjes en andere dingen," begon Snyder. "Ik kreeg een telefoontje en ze zeiden zoiets van: 'Oh, we hebben je in een shot gevonden'. En ik dacht toen: 'dat klopt', omdat ik het mij nog kon herinneren. Ze vroegen of ik het wilde wissen, maar toen zei ik dat ze het prima konden laten zitten omdat niemand het zou zien."

Maar Snyder is wel degelijk te zien, in een moment dat je echt nauwelijks zal opvallen. Hieronder kan je de cameo van Snyder bekijken:



NieuwsFilm

meest populair