Teasende Amanda Cerny trakteert ons op flinke inkijk

Teasende Amanda Cerny trakteert ons op flinke inkijk

Ze kijkt rechts in de camera.

Als je het hebt, moet je het laten zien. Dat is iets dat model, actrice en celeb Amanda Cerny waarschijnlijk met de paplepel ingegeven heeft gekregen. Als je een blik werpt op haar Instagram, dan zie je waarom. Ze pronkt maar al te graag met haar rondingen.

De part-time acterende Amanda heeft haar faam vooral te danken aan een fotoreportage in Playboy in 2011. Ze was zelfs de Playmate of the Month in de maand oktober. Het zorgde er ook voor dat ze wat filmrollen kon bemachtigen.

In 2013 debuteerde ze met een minirolletje in Michael Bay's Pain & Gain om vervolgens op te duiken in onder meer in de tv-series Adam Devine's House Party en Keeping Up with the Powerpuff Girls. Ze speelde ook kleine rollen in de films The Bet, 211, Creed II, Rim of the World en recent The Babysitter: Killer Queen van Netflix.

Amanda Cerny met flink decolleté
Meer faam weet ze tegenwoordig te halen op Instagram en andere socials. Op Insta heeft ze bijna 25 miljoen volgers en zien we haar dus met de nodige opvallende foto's. "Hoe was jouw dag?" schrijft ze bij een foto met de nodige inkijk. Check de foto via onderstaande link.


Zien hoe de 29 jarige Amanda en haar decolleté eruit zien? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair