'Army of the Dead' komt nu ook naar virtual reality

'Army of the Dead' komt nu ook naar virtual reality

De Netflix-hit Army of the Dead krijgt ook een VR-ervaring.

Zack Snyder gaat je in virtual reality meenemen door een zombiehorde in een aankomende VR Experience van zijn Netflix-hit Army of the Dead.

De ervaring heeft de naam Army of the Dead: Viva Las Vengeance gekregen en is gebaseerd op de Netflix-film van regisseur Snyder. De speler komt tussen al het bloed, en de zombieactie te staan. De game is ontwikkeld door Netflix, Fever, Pure Imagination Studios en The Stone Quarry en zal rondreizen door onder meer de Verenigde Staten en door Europa.

Zombiehordes in Army of the Dead
De VR-ervaring zal onder meer New York City, Los Angeles, Las Vegas, Chicago en Boston aandoen. Daarna verhuist deze naar Londen, Parijs, Madrid en Berlijn. Bij de ervaring krijg je te maken met aanvallende zombies.

"Ik vind het echt gaaf dat ik mag aankondigen dat we deze zomer op pad gaan met Army of the Dead," zegt Zack Snyder. "Deze zomer kan je je bij het team van Las Vengeance voegen, en geven we je de kans om een headset op te doen, een wapen op te pikken en je achter de vijandelijke linies te begeven, waarmee je echt ondergedompeld wordt in het redden van wat Vegas-overlevenden."

Mocht je al gevaccineerd zijn en de kans hebben, kan je vanaf 3 juni op de site http://www.armyofthedeadvr.com/ een kaartje kopen. Hieronder de teaser video waarin Snyder de boel aankondigt:



NieuwsFilm

meest populair