'Jurassic Park'-acteur Sam Neill helemaal verbijsterd over rol in 'Thor'-films

'Jurassic Park'-acteur Sam Neill helemaal verbijsterd over rol in 'Thor'-films

Hij snapt geen drol van wat hij aan het doen is.

In Thor: Ragnarok zagen we al een verrassende cameo van onder meer Sam Neill. De acteur uit onder meer Jurassic Park en Event Horizon was in een toneelstuk te zien als de acteur die Odin speelt. In Thor: Love and Thunder keert Neill terug.

Tegenover news.com.au liet de acteur zich uit over de Thor-films en het Marvel Cinematic Universe. Het blijkt dat hij helemaal niets snapt van de films en de succesvolle filmreeks.

"Ik heb nooit een van de Thor-films begrepen, in feite is het hele Marvel-universum een compleet mysterie voor mij. Ik bedoel, ik stond naast Jenny Morris [op de set van Thor: Ragnarok] en ik zei: 'Weet je op welke planeet we ons bevinden?'," aldus Neill.

"Om eerlijk te zijn, ik was helemaal verbijsterd, ik kwam terug, ik was weer verbijsterd. Ik heb mijn steentje bijgedragen, ik weet niet wie precies wie speelt, omdat ze de rollen heen en weer wisselen."

Meer cameo's in Thor: Love and Thunder
Voor Love and Thunder zijn er meer cameo's. Liam Hemsworth (Thor) en Matt Damon (Loki) zijn ook weer te zien en dit keer zien we Melissa McCarthy als een faux Hela. Russell Crowe debuteert als Zeus.

Taika Waititi's Thor: Love and Thunder staat gepland voor begin mei 2022 en de opnames werden een paar dagen geleden afgerond.



NieuwsFilm

meest populair