Oelala! Kate Upton gooit haar lichaam in de strijd

Oelala! Kate Upton gooit haar lichaam in de strijd

Het topmodel blikt terug op haar vroegere zwembad-dagen.

De laatste keer dat Kate Upton in actie kwam op het witte doek was in 2017 in de komedie The Layover met ook namen als Alexandra Daddario en Matt Barr. Hoogstaand waren haar optredens in films uiteraard niet, maar ze was dan ook meer voor haar uiterlijk in de films aanwezig.

Sinds ongeveer 2010 wist Kate uit te groeien tot een van de meest gewilde modellen. De blondine uit Michigan was vaak te zien in de Sports Illustrated Swimsuit Issue en stond ook op de cover van Variety, de 100 jaar-editie.

Al in 2011 zagen we haar in een rolletje in een film, namelijk naast namen als Eddie Murphy, Ben Stiller en Casey Affleck in de actiekomedie Tower Heist en later had ze rollen in films als The Three Stooges (2012), The Other Woman (2014) en Wild Man (2017).

Terugblik op even geleden
In 2018 beviel Kate van haar dochter en sindsdien lijkt ze uit de spotlights te zijn gestapt. Het wachten is op een terugkeer en tot die tijd deelt ze foto's op Instagram. "Zwembaddagen zien er tegenwoordig een beetje anders uit... #FashionVsReality #Fbf," schrijft de grappende Kate bij onderstaande foto's.


Zien hoe de 28 jarige Kate Upton eruit zag/ziet in/bij het zwembad? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair