Fantheorie: oude Captain America is stiekem een Skrull

Fantheorie: oude Captain America is stiekem een Skrull

Fans bedenken altijd wel iets leuks.

Dankzij Captain Marvel hebben de Skrulls hun debuut gemaakt in het Marvel Cinematic Universe. Gezien de tijdlijn, zijn ze er al lange tijd en hebben ze lang ondergronds gezeten.

Dat ze er al lange tijd zijn, opent deuren naar heel wat interessante opties. Een theorie luidt dat de oude Steve Rogers, die we aan het einde van Avengers: Endgame zagen, stiekem ook een Skrull is.

Skrull-Rogers?
De oudere versie van Steve Rogers heeft de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe natuurlijk voor een deel veranderd. Hij besloot een teruggetrokken leven te leiden samen met de liefde van zijn leven, Peggy Carter. Waarmee de tijdlijn veranderde, want oorspronkelijk was dit niet gebeurd.

De theorie die ComicBook.com daarop naar voren schuift, is dat Captain America dit alleen maar gedaan heeft om persoonlijke redenen. Precies dat is nogal onkarakteristiek voor het personage dat vooral gedreven leek te worden tot nu toe door het idee om te vechten voor de wereld.

Waarom deze Old man Cap stiekem een Skrull is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar wat nou als dat te maken heeft met andere MCU-verhalen, namelijk dat Steve op de maan is of in het diepste geheim missies uitvoert?

NieuwsFilm

meest populair