De 'Eternals' lijken zich op deze manier verborgen gehouden te hebben

De 'Eternals' lijken zich op deze manier verborgen gehouden te hebben

De mensheid wist niets van de Eternals en daar lijkt nu al een reden voor onthuld te zijn.

Gelekte merchandise voor Eternals lijkt te onthullen hoe het superheldenteam erin geslaagd is al die jaren verborgen te blijven voor de mensheid - zelfs in tijden van geavanceerde technologie.

De Eternals zijn het nieuwste superheldenteam dat toegevoegd wordt aan het Marvel Cinematic Universe. Deze oeroude en onsterfelijke buitenaardse wezens hebben als een soort herders gefungeerd en de mensheid millennialang zo nu en dan een zetje in de goede richting weten te geven.

Altijd verborgen gebleven
Dat ze nooit onthuld zijn aan de mensheid is nog een interessant vraagstuk. Een deel van de Eternals is simpelweg opgegaan in onze samenleving. Zo werd Kingo een Bollywood-ster en Druig lijkt aan het hoofd van een cultus te staan. Maar de rest is ogenschijnlijk minder goed geïntegreerd.

Mogelijk weten we nu waarom. Waar gelekte personageomschrijvingen al duidelijk maakten dat Makkari haar superkracht gebruikt om de sterren te bezoeken, lijkt zij niet de enige Eternals te zijn die dit gedaan heeft.

Gelekte merchandise wijst er namelijk op dat de Eternals op Titan, de maan van Saturnus, wonen. "Terwijl ze op de maan van Saturnus, Titan, wonen, moeten de Eternals de Aarde beschermen tegen de Deviants - en andere vormen van kosmisch kwaad."

Of het uiteindelijk ook zo zit is nog de vraag, maar het zou een goede verklaring kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair