Celebrity

Zwoele Rihanna toont haar lichaam in doorschijnend jurkje

De in 1988 geboren Robyn Rihanna Fenty valt flink op.

door FilmTotaal om 09:24 in Celebrity
Een kleine twee jaar geleden zagen we Rihanna voor het laatst in een film, namelijk de komedie Guava Island die je op Amazon Prime Video terugvindt. In de film van nog geen uur zie je haar samen met Solo: A Star Wars Story-acteur Donald Glover.

In de jaren ervoor liet ze al weten best graag in Hollywood-films te willen verschijnen, met rollen in onder meer Ocean's Eight, Valerian and the City of a Thousand Planets, Annie, This Is the End en Battleship. In de laatste film maakte ze haar debuut op het witte doek als de stoere militair Petty Officer Cora 'Weps' Raikes.

Niet stoer, maar "doorschijnend" op Insta
Voor wie Rihanna volgt weet dat ze haar eigen lingerielijn heeft en deze regelmatig zelf aanprijst. Nu lijkt er weer een nieuwe collectie te zijn verschenen. Op Instagram kreeg een nieuwe foto maar liefst een kleine miljoen vind ik leuks, van haar bijna 100 miljoen volgers.

Op de foto zien we haar in roden lingerie / een nachtjurkje die haar bijzonder fraai staat. En ja, haar rondingen komen er uiteraard goed in naar voren. En dat is niet gek, lingerie is daar doorgaans voor gemaakt. Check de foto via onderstaande link.


De foto van de 32 jarige Rihanna in rode lingerie zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair