Na jaren vertraging komt 'Indiana Jones 5' er dan eindelijk

Na jaren vertraging komt 'Indiana Jones 5' er dan eindelijk

Over een week gaan de camera's van Indiana Jones 5 rollen.

Na meerdere vertragingen, ziet het er eindelijk goed uit voor Indiana Jones 5. De film van regisseur James Mangold begint volgende week met zijn opnames in het Verenigd Koninkrijk.

Indiana Jones 5 werd al in 2016 aangekondigd en toen was het nog de bedoeling dat Steven Spielberg dit avontuur van Indiana Jones vorm zou geven. Natuurlijk keert ook Harrison Ford terug, maar met de jaren en de vertragingen stapte Spielberg op.

De opnames
James Mangold bleek de gedroomde opvolger voor Spielberg en mag Indiana Jones 5 vormgeven zoals hij dat wil. Nu blijkt dat de camera's bijna kunnen draaien.

Deadline weet namelijk te melden dat Indiana Jones 5 vanaf volgende week opgenomen wordt in het Verenigd Koninkrijk. De opnames vinden plaats in de Pinewood Studios en op "andere locaties". Het is niet bekend hoelang de opnames al met al zullen duren.

De release van Indiana Jones 5 staat gepland voor release in juli 2022, waarmee Mangold en de makers genoeg tijd hebben om de film gemaakt te krijgen. Het verhaal is nog niet bekend, al schijnt de film terug te grijpen op een aantal oudere elementen van de franchise.

NieuwsFilm

meest populair