Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze week 4 films nieuw toe

Check hier de films die Amazon Prime Video toevoegde.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Amazon Prime Video voegde de afgelopen week vier films nieuw toe. Zoals je van ons gewend bent, zetten we ze voor je op een rij!

Fear of Rain (2021)
Regie: Castille Landon | Cast: Katherine Heigl, Harry Connick Jr., Madison Iseman, Israel Broussard
Tiener Rain Burroughs heeft de diagnose schizofrenie gekregen wat betekent dat elke dag een worsteling is. Wanneer ze van mening is dat de schaduwen en kreten van de zolder van haar buurman een duister geheim verbergen roept ze de hulp in van Caleb, de charmante en onhandige nieuwe jongen van school. Ze begint te vermoeden dat haar buren een kind hebben ontvoerd.

Black Christmas (2019)
Regie: Sophia Takal | Cast: Imogen Poots, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Brittany O'Grady
In deze remake zien we Imogen Poots als een van een groep meiden uit de Mu Kappa Epsilon studentenvereniging. Deze meiden hebben besloten om kerst op de schoolcampus door te brengen in plaats van naar huis te gaan. Helena, een van de meiden, raakt echter vermist tijdens een groots kerstfeest. Poots' personage gaat gelijk naar haar op zoek, wat gevolgd wordt door een reeks gruwelijke moorden.

Superman: Man of Tomorrow (2020)
Regie: Chris Palmer | Cast: Darren Criss, Zachary Quinto, Ike Amadi, Eugene Byrd
Clark Kent is een stagiair bij de Daily Planet. Hij leert het werk, maar moet tegelijk ook de wereld zien te beschermen. Met name op het moment dat Lobo en Parasite zich wenden tot Metropolis, met bijzonder snode plannen.

Deep Blue Sea 3 (2020)
Regie: John Pogue | Cast: Nathaniel Buzolic, Emerson Brooks, Bren Ismail, Reina Aoi
Een team wetenschappers bestudeert op het eiland Little Happy het effect van klimaatverandering op de grote witte haaien die daar elk jaar komen om te bevallen. De zaken veranderen wanneer een ander team arriveert op zoek naar 3 stierhaaien. Dit zijn niet zomaar stierhaaien...

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair