Zack Snyder weet niet of 'Zack Snyder's Justice League' een succes was

Zack Snyder weet niet of 'Zack Snyder's Justice League' een succes was

Zack Snyder's Justice League is al maanden te zien maar Snyder weet van niets.

Regisseur Zack Snyder heeft sinds Warner Bros. de film Zack Snyder's Justice League op HBO Max heeft laten debuteren, niet meer gesproken. De regisseur weet dus ook niet of zijn filmversie een succes was.

Data van derde partijen wijzen erop dat de release van Zack Snyder's Justice League niet per se een grote hit was voor HBO Max. Het feit dat WarnerMedia geen officiële cijfers heeft vrijgegeven, hielp de #RestoreTheSnyderVerse-beweging alleen maar aan kracht te winnen. En nu blijkt dat de filmmaker echt geen geweldige band meer heeft met de studio.

Geen telefoontje
Sinds de release van de film is er niet meer gesproken tussen Snyder en de filmstudio.

"Ik heb helemaal niets van hen gehoord. Nadat ik de film heb vrijgegeven, ben ik niet meer gebeld en was er totale radiostilte," onthulde Snyder tijdens een interview.

"De enige communicatie vanuit Warner Bros., was een artikel met CEO Ann Sarnoff dat uitkwam na het debuut van de film. Maar dat was niet direct naar mij, maar naar de mensen. Dus ik weet het niet. Wat mij betreft wachten we gewoon af en zien we wat er met Discovery gebeurt. Dat is heel tof. En wie weet? Wat ik weet is dat sinds gisteren Justice League weer op nummer 1 staat in het Verenigd Koninkrijk."

De kans lijkt klein dat Warner Bros. het SnyderVerse herstelt, maar hoop kan duidelijk altijd blijven bestaan.

NieuwsFilm

meest populair