Spider-Woman gecast in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'

Spider-Woman gecast in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'

Issa Rae pakt rol in het vervolg op de Oscarwinnaar.

Onder meer Sony Pictures Animation en Marvel Entertainment werken op dit moment hard aan het vervolg op de succesvolle Marvel-animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2019. De film moet in oktober 2022 verschijnen en nu is actrice Issa Rae aangetrokken om de stem in te spreken van Jessica Drew.

Dit personage groeit in de comics uit tot Spider-Woman, een personage dat al eerder werd genoemd voor een live action-debuut. Rae ken je mogelijk uit de succesvolle dramakomedieserie Insecure uit HBO en/of de film The Lovebirds uit 2020. Dit nieuws komt via The Hollywood Reporter.

Veel personages in Spider-Verse 2
In Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 horen we Shameik Moore opnieuw als Miles Morales en Hailee Steinfeld spreekt weer Spider-Gwen in. Of we Jake Johnson weer horen als Peter Parker is nog niet bekend. De kans dat bijvoorbeeld Spider-Ham en Spider-Man Noir terugkeren, is uiteraard groot.

Overigens zou Sony Pictures ook werken aan een live action Spider-Woman film met Olivia Wilde als regisseur. De regie van Spider-Verse 2 ligt in handen van Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defender, The Legend of Korra), Kemp Powers (Soul) en Justin K. Thompson.

De regisseurs in een eerder reactie: "De crew achter de Spider-Man: Into the Spider-Verse heeft de lat belachelijk hoog gelegd en we zijn zo nederig om de uitdaging aan te gaan om het volgende hoofdstuk in het verhaal van Miles Morales in kaart te brengen." Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 staat gepland voor 7 oktober 2022.



NieuwsFilm

meest populair