Zit Black Adam in 'Shazam! Fury of the Gods'?

Zit Black Adam in 'Shazam! Fury of the Gods'?

Regisseur David F. Sandberg verklapt het antwoord op die vraag!

De opnames van Shazam! Fury of the Gods zijn begonnen. Fans kijken natuurlijk heel erg uit naar hoe het verder gaat met de DC Comics-film en vragen zich onder meer af of er een plek is voor Dwayne Johnsons Black Adam.

De vraag is al langer of Johnsons Black Adam snel in een film komt te zitten met zijn aartsrivaal Shazam. Hoewel dat in de toekomst zeker tot de mogelijkheden behoort, lijkt het er nu niet in te zitten.

Geen rol
Regisseur David F. Sandberg organiseerde een Instagram Q&A en ging tijdens die sessie in op verschillende vragen van fans. Iemand wilde graag weten of Black Adam in de film zit, waarop hij schreef: "nee, hij heeft zijn eigen film".

En dus weten we nu al zeker dat Black Adam niet in Shazam! Fury of the Gods zit. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de twee personages niet uiteindelijk samen in beeld gebracht worden.

Van producent Hiram Garcia weten we al dat er diverse gesprekken gevoerd worden over de toekomst van het DCEU, en ook hoe "Black Adam en de JSA opgebouwd worden. Shazam bestaat natuurlijk net als vele andere helden in dat universum en we hebben grote ambities met deze personages en hun verhaallijnen."

NieuwsFilm

meest populair